Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2009 10:03 - www.proizvedenovbulgaria.com
Автор: madeinbg Категория: Бизнес   
Прочетен: 501 Коментари: 0 Гласове:
0



Произведено в България (Made in Bulgaria), дава възможност за представяне и рекламиране на родните фирми, продуктите и услугите които произвеждат и предлагат.Подтикнати от идеята да подкрепим родните производители ние създадохме този систематизиран каталог. Чрез него ще улесним връзката между фирмите и техните потенциални клиенти.
За да постигнем тази наша цел се нуждаем от съпричастност и минимално усилие и от страна на потребителите. Достатъчно е да си създадът профил чрез регистратора и след това да впишат своята фирма в каталога като съобразят съответният под сектор, отговарящ на тяхната дейност. Каталога не допуска вписването на фирма в главен сектор а само в съответният под сектор (раздел). Класификацията сме я направили да е лесна и интуитивна за двете страни, фирми и клиенти. Избегнали сме класификация спрямо "Класификатор на икономическите дейности - 2008"(КИД-2008), защото би затруднил ползвателите с всичките 21 сектора, 90 раздела и още групи и класове, но сме се опитали максимално да се доближим до него. В самата статия за КИД-2008 сме добавили препратка след всеки раздел. Препратката е от вида (място в каталога) и е насочваща към мястото в което съответния раздел е публикуван в каталога. Разбира се сме готови да допълним секторите ако не покриват потребителските изисквания. За да направим последното ще се нуждаем от предложения, които може да се изпратят на нашата електронна поща или да се споделят в специалната секция за предложения във форума. Последната е видима само за регистрираните потребители.
От началото на месец Май пуснахме и Форум. Основните теми в него ще са насочени към начините и проблемите за достъп до финансиране по европейските програми. Надяваме се да стимулираме фирмите и не само те, да споделят своя опит в решаването на тези проблеми.Разбира се може да се дискутират и други категории теми и ако липсват желаните от потребителите то да ги предложат в секцията за предложения на форума. Администраторите ще имат грижата да ги организират и впишат.
Вписването на фирма в каталога и достъпа до всички теми на форума са само за регистрирани потребители. Извиняваме се за това неудобство но това до известна степен се налага за да се гарантира достоверността на публикуваната информация и тя да е полезна за всички ползватели на сайта.
Можете да видите в сайта, че сме избегнали вариантите на всякакви оценявания на фирмите, даване на мнения, преброяване на посещенията и други подобни екстри. Това го правим с идеята, че всички фирми имат равен старт и са добронамерени към своите клиенти. Разбира се за да можем да сме максимално полезни на потребителите на сайта сме пуснали и анкета даваща възможност за гласуване за пускането или не на гореспоменатите добавки. Поставили сме си граница от минимум 5 000 гласували за да се съобразим с изказаните предпочитания.
Пуснали сме и секция "Изложения". Последната включва описание на по-големите изложения провеждани в България. Постарали сме се информацията за изложенията, техните организатори и места за провеждане да е максимално изчерпателна. Разбира се в среда на динамично развитие информацията се променя, но ние се стараем да сме максимално актуални и полезни.
До началото на месец Август имахме и секция "Трудова борса". В момента тя е спряна и е в процес на усъвършенстване

Надяваме се да подпомогнем успешното развитие на Вашият бизнес.


Тагове:   Made in Bulgaria,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: madeinbg
Категория: Бизнес
Прочетен: 11024
Постинги: 2
Коментари: 2
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930